ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τρίτη 16/7 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να σπρώχνει στον Καιάδα τους εργαζόμενους με διαδικασίες εξπρές και με νέα μνημόνια που τα βαπτίζει πολυνομοσχέδια.

Η ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας από κοινού με την ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου η ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΠΟΕΜ μαζί με τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ΕΑΣ, ΕΑΒ, ΕΛΒΟ και Σκαραμαγκάστις 12.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάβημα στους συναρμόδιους Υπουργούς.

Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Ας καταλάβουν επιτέλους Κυβέρνηση και Τρόικα ότι οι εργαζόμενοι:

«Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί».

Οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα περιθώριο οικονομικής αντοχής, έχουν όμως και θα το αποδείξουν, τη δύναμη να ακυρώσουν αυτές τις απαράδεκτες και αντεργατικές πολιτικές. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο εκείνοι που αποφασίζουν, επιμένουν να οδηγούν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Το τώρα δεν μετριέται, μόνο βιώνεται, κύριοι της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - Δελτίο τύπου ΓΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου