ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στήριξη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Στις δημοτικές εκλογές το Κίνημα Δεν Πληρώνω στηρίζει και συμμετέχει στη δημοτική παράταξη «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Πάνο Παπανικολάου.

Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποφασίσαμε την ενεργή στήριξη και συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη δημοτική παράταξη «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Πάνο Παπανικολάου.


Είχε προηγηθεί συνάντηση των εξουσιοδοτημένων μελών της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Λεωνίδα Παπαδόπουλου, Ηλέκτρας Μπραβάκου και Ηλία Παπαδόπουλου, με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο δήμαρχο Πάνο Παπανικολάου, τη δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής της κίνησης σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, Αντωνία Βαφειάδου και άλλα πρωτοπόρα μέλη της παράταξης, η οποία έγινε σε απόλυτα συντροφικό κλίμα και στην οποία συζητήθηκε η προοπτική της συνεργασίας μας.


Οι συναγωνιστικοί και πολιτικοί δεσμοί του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τους πρωτοπόρους αγωνιστές της δημοτικής παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», δεν χτίστηκαν μέσα σε κλειστά γραφεία, αλλά στους καθημερινούς κρίσιμους αγώνες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.


Αγωνιστήκαμε μαζί, ενάντια στο κλείσιμο των νοσοκομείων και των δομών πρωτοβάθμιας περίθαλψης της περιοχής, ενάντια στις απολύσεις, στα χαράτσια και στις διακοπές ρεύματος και νερού, ενάντια στους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας και στους κεφαλοκυνηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (που εκτός των άλλων οδήγησαν και στη δολοφονία του 19χρονου Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι) και ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τους νεοναζί. Με όλες αυτές τις βαθύτατα πολιτικές μας δράσεις, αποτρέψαμε σε μεγάλο βαθμό τη γιγάντωση της ανθρωπιστικής καταστροφής που επιβάλλουν οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, της τρόικας και των τοπικών εκφραστών τους, ενώ παράλληλα συνεισφέραμε και στη δημιουργία πυρήνων αντίστασης, αλληλεγγύης και ανυπακοής στις γειτονιές του Περιστερίου και της ευρύτερης περιοχής.


Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό ανατρεπτικό όραμα για την επόμενη μέρα, προχωράμε μαζί μέχρι να επαναφέρουμε το Δήμο Περιστερίου στα χέρια των πολιτών.


Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου