ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Όταν Ακούς Εθελοντισμό, Απλήρωτη Εργατική Δύναμη Μυρίζει !

Κατά παράφραση του Μπέρτολτ Μπρεχτ ο τίτλος. Η είδηση από τον σημερινό “Ριζοσπάστη”

Την Πρωτομαγιά ξεκινά η λειτουργία του Web Radio του 902.gr


Από την Πέμπτη 1η Μάη 2014, ξεκινά η λειτουργία του Web Radio (διαδικτυακό ραδιόφωνο) του ειδησεογραφικού πόρταλ του ΚΚΕ, 902.gr. Από την Πρωτομαγιά, το Web Radio του 902.gr, πλάι στον «Ριζοσπάστη» και το ειδησεογραφικό πόρταλ 902.gr, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής του ΚΚΕ, των θέσεων, των προτάσεων και της δράσης του, για την προβολή των εργατικών – λαϊκών αγώνων, για την αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων.

To Web Radio του 902.gr ετοιμάστηκε χάρη στην εθελοντική δουλειά, στο μεράκι και τον ενθουσιασμό μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Σε αυτά τα θεμέλια χτίζεται και στηρίζεται όλο το πρόγραμμα και η λειτουργία του Web Radio του 902.gr.
Από την Πρωτομαγιά, πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Web Radio του 902.gr, θα δίνει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης από τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας. Θα συντροφεύει τους χρήστες του διαδικτύου, με καθημερινή ειδησεογραφία και δελτία ειδήσεων, με ενημερωτικές εκπομπές, με απογευματινή ζώνη εκπομπών πολιτιστικού περιεχομένου και μουσικές παραγωγές. Επιδιώκουμε να γίνει το Web Radio του 902.gr υπόθεση όλων των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, των οπαδών και φίλων του ΚΚΕ, γενικότερα του λαού και της νεολαίας, να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο, με ιδέες, με τις γνώσεις τους, με την προσφορά τους, με τις ανταποκρίσεις τους, βάζοντας και το δικό τους λιθαράκι για την επιτυχία του.

Ξεκινάμε, λοιπόν, την 1η του Μάη στο Web Radio στο πόρταλ του 902.gr, που από τις 9 το πρωί θα ριχτεί στη μάχη της ενημέρωσης, με ανταποκρίσεις από τις εργατικές διαδηλώσεις και αφιερώματα στην τιμημένη Εργατική Πρωτομαγιά.


Μάλλον να μη ρωτήσουμε αν θα ισχύσουν οι συμβάσεις των σωματείων… Συμβάσεις, έστω;

Πηγή : neyrospastis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου