ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συμπαράσταση Στην Ακαδημαικό Μαίρη Μαυρή.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Tην Δευτέρα 5 Μαΐου δικάζεται η πανεπιστημιακός Μαίρη Μαυρή – Βαβαγιάννη, καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ύστερα από μήνυση του Η. Κασιδιάρη για «συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία».

Πριν από 7 χρόνια περίπου, τον Οκτώβριο του 2007, η Μαίρη Μαυρή έτυχε να βρεθεί μπροστά σε μια δολοφονική επίθεση μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου. Ο τότε υποψήφιος διδάκτορας Κ. Διαλυνάς δέχθηκε επίθεση μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου από ομάδα πέντε ροπαλοφόρων που αφού τον χτύπησαν με τα ρόπαλα στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στο πόδι. Μετά από αυτήν την δολοφονική ενέργεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης με το οποίο εξαφανίστηκαν από τον τόπο της εγκλήματος.


Η Μαίρη Μαυρή, αφού κατέγραψε τον αριθμό του αυτοκινήτου, έκανε το αυτονόητο ως αυτόπτης μάρτυρας και αυτό που όφειλε να πράξει ως πανεπιστημιακός: ενημέρωσε αμέσως τον τότε πρόεδρο της Τμήματος Χημείας, την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου της, την Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), στην οποία ήταν τότε μέλος. Η Μαίρη Μαυρή κατέθεσε δε στην αστυνομία όταν της ζητήθηκε από το θύμα της επίθεσης. Αποδείχθηκε εκ των υστέρων, από έρευνες της αστυνομίας, ότι το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ροπαλορόφοι φασίστες, ανήκε στον Ηλία Κασιδιάρη!

Τον Μάρτιο του 2013 έγινε η δίκη με κατηγορούμενο τον Η. Κασιδιάρη και μάρτυρα υπεράσπισης την Μαίρη Μαυρή. Μέσα σε κλίμα χρυσαυγίτικης τρομοκρατίας, με την δικαστική αίθουσα, τον προαύλιο χώρο, καθώς και τα μπαλκόνια του Εφετείου κατακλυσμένα από μέλη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τον φόβο κυρίαρχο στα παγωμένα πρόσωπα των δικαστών και με την αστυνομία να απαγορεύει την είσοδο σε όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την δίκη, ο Η. Κασιδιάρης αθωώθηκε με πρόταση του εισαγγελέα «λόγω αμφιβολιών»!

Κατά την συνήθη πρακτική της ΧΑ, ο πρωτεργάτης της ναζιστικής συμμορίας, ο Η. Κασιδιάρης, αφού αθωώθηκε, μηνύει την Μαίρη Μαυρή για «συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία»! Παρότι θα ήταν αυτονόητο αυτή η υπόθεση να έμπαινε στο αρχείο, η Μαίρη Μαυρή παραπέμπεται σε δίκη.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την φασιστική ναζιστική συμμορία ΧΑ, που επιχειρεί με κάθε τρόπο, ακόμη και με δολοφονικές επιθέσεις, όπως στην υπόθεση του Π. Φύσσα, αλλά και μέσα από μια βιομηχανία δικαστικών διώξεων, να επιβάλει την σιωπή και τον φόβο μπροστά στις φασιστικές δραστηριότητές της καθώς την αποδοχή της ναζιστικής ιδεολογίας της.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στην πανεπιστημιακό Μαίρη Μαυρή και απαιτεί να σταματήσει εδώ και τώρα η δίωξή της!

Συμπαράσταση στην πανεπιστημιακό Μαίρη Μαυρή!

Καμία ανοχή στους φασίστες και τη ναζιστική συμμορία της ΧΑ!

Όλοι και όλες την Δευτέρα 5 Μαΐου, ώρα 9:00 πμ, κτίριο 12, Δικαστήρια πρώην Ευελπίδων

Πηγή : antarsya

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου