ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ενάντια Στη Σφαγή Στη Γάζα Και Πορεία Προς Τα Γραφεία της ΕΕ 31/7/2014 Στο Σύνταγμα

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί τη νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και μια διαρκή και σκληρή καταστολή. Το διεθνές κύμα αλληλεγγύης και η απαίτηση να σταματήσει άμεσα η δολοφονική εκστρατεία σε βάρος των Παλαιστινίων είναι αναγκαίο να δυναμώσει και να γίνει υπόθεση κάθε ανθρώπου, κάθε οργάνωσης και κινήματος.
Αυτό που αποθρασύνει το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ είναι η στήριξη και συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΕΕ, αλλά και των διεφθαρμένων αραβικών καθεστώτων, όπως αυτό των δικτατόρων της Αιγύπτου και των βασιλιάδων της Σ. Αραβίας που φοβούνται όσο τίποτα άλλο την αγωνιστικότητα, το ελεύθερο και εξεγερτικό πνεύμα των Παλαιστινίων.

Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με προκλητικό τρόπο αυτή τη βαρβαρότητα δείχνοντας ότι η συμμαχία της άρχουσας τάξης με την ευρωπαϊκή είναι ενάντια σε κάθε λαό και τα δικαιώματά του. Οι οικονομικές δοσοληψίες με το Ισραήλ επισφραγίζουν αυτή την άθλια συμμαχία της συνενοχής. Δεν είναι τυχαία η στήριξη που δίνουν στο Ισραήλ οι δήμιοι του λαού στην Ελλάδα, ακόμα και οι δεδηλωμένοι ακροδεξιοί αντισημίτες και αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο άνισος αγώνας των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους στη ζωή και την ανεξαρτησία είναι αγώνας που πρέπει στηριχτεί από τον καθένα που ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του δίκιου του ισχυρότερου, από τον σκοτεινό κόσμο του κεφαλαίου όπου το κέρδος και η μοιρασιά σφαιρών επιρροής έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.

Στηρίζουμε τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ζωή, ελευθερία, ανεξαρτησία.

Να σταματήσει άμεσα ο αποκλεισμός της Γάζας

Να τερματιστεί η ισραηλινή επίθεση.

Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις με το τρομο-κράτος του Ισραήλ

Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ------------------------------------------

    Μου στείλανε κι άλλες φωτογραφίες, πιο φρικτές από αυτή. Δεν αντέχω να τις δημοσιεύσω. Μέχρι τώρα προτιμούσα να δημοσιεύω φωτογραφίες οργισμένων παιδιών που αγωνίζονται με τις πέτρες κατά των τανκ, γιατί θεωρώ ότι αυτή είναι η εικόνα που τους ταιριάζει. Γιατί μου είχε ζητηθεί κάποτε από ένα τέτοιο 15χρονο παιδί. Να βάζεις τις εικόνες του αγώνα μας, μου είχε πει μαζί με τον πατέρα του, και όχι του θανάτου μας. Γιατί τον αγώνα τους φοβούνται οι ιραηλινού και οι ιμπεριαλιστές δημιουργοί του.
    Η οργή είναι μεγάλη, όλων μας, πρέπει να εκφραστεί στους δρόμους, αλλιώς δε γίνεται, άλλο τρόπο δεν έχουμε. Και όχι για να καλέσουμε σε "αμοιβαία" εκεχειρία, ούτε για να λυπηθούμε για τα νεκρά παιδιά, αλλά για να καταδικάσουμε αυτό το κράτος και τους δημιουργούς του, για να βοηθήσουμε τον Παλαιστινιακό λαό στον αγώνα του για την ελευθερία, για να σταματήσει να θρηνεί νεκρά παιδιά, νεκρούς μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες.
    Για να γεννάει πολλά παιδιά με σκοπό να ζήσουν και όχι να πεθάνουν.
    Αυτό το κράτος που λέγεται "Ισραήλ" πρέπει να πάει από εκεί που ήρθε. Στο πουθενά, να καταργηθεί. Στήθηκε πάνω σε ένα παραμύθι για να δολοφονεί και να επιτηρεί, πρέπει να ξεστηθεί!
    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν άλλοθι προοδευτικά και αριστερά. Ούτε για εκεί, ούτε για εδώ. Δεν είναι θέμα αντισημιτησμού, υπάρχουν και Εβραίοι που το απεχθάνονται και κυνηγιούνται γι' αυτό ή ακόμη και δολοφονούνται, όπως η Rachel Corrie, που αρνήθηκαν και αρνούνται να γίνουν άλλοθι και να πάνε να ζήσουν πάνω στο αίμα και τα πτώματα του Παλαιστινιακού λαού.
    Ή είσαι με τους ιμπεριαλιστές που το έστησαν ή δεν είσαι.
    Να πάμε λοιπόν στις διαδηλώσεις όπου γίνονται, ακόμη και αν είμαστε, όσοι είμαστε, σε διακοπές.
    Αύριο έχει συγκέντρωση στην Αθήνα. Θα είμαστε και εμείς εκεί, η Λαϊκή Αντίσταση, να είναι όλοι, να γίνει μια μαζική συγκέντρωση, όπως έγινε τη Δευτέρα για τις καθαρίστριες. Και μεγαλύτερη. Να εκφράσουμε την οργή μας, την απαίτηση να σταματήσει η σφαγή και να κόψει κάθε σχέση με τους δολοφόνους η χώρα μας.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ!

    Πηγή : Αντίσταση στις Γειτονιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή