ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Όταν Το ΓΕΣ Καταντά Γραφείο Τύπου Του Ιδιώτη Εστιάτορα Κομπασιάρη.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΑΚΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ-ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΨΜ ΤΟΥ ΚΕΒΠ ΘΗΒΑΣ



ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ...

Απάντηση στις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων από το ΚΕΒΠ Θήβας έδωαν ξανά με προκλητικό τρόπο οι συνήθεις ευθυνόφοβες και μαιμού πηγές του ΓΕΣ!
Μια απάντηση όμως πηγή συμπερασμάτων:
1. το ΓΕΣ ουσιαστικά από δημόσια υπηρεσία έχει μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του ιδιώτη εστιάτορα. Αντί να μας πει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος γιατί ιδιωτικοποίησε τα ΚΨΜ, ποια τα συμπεράσματα του από την αύξηση των τιμών και την καταλήστευση των φαντάρων, κατά διαστήματα παρεμβαίνουν εκτονωτικά υπερασπίζοντας τα κέρδη του ιδιώτη!
Προσέξτε προκλητική απάντηση των "πηγών του ΓΕΣ":
το 64% των προϊόντων έχουν τιμή κάτω του 1,50€. Μόνο 11 προϊόντα έχουν τιμή από 1,51 έως 3,00€ και αυτά αφορούν ψιλικά.

Γιατί όμως δεν συγκρίνουν τις τιμές των προιόντων με τις αντίστοιχες τιμές των υπόλοιπων ΚΨΜ που δεν είναι ιδιωτικά; Γιατί παίζουν με την στατιστική για να κρύψουν το γδάρσιμο των φαντάρων; Γιατί δεν σταματούν να βάζουν πλάτη στην οικονοική εκμετάλλευση των νεοσυλλέκτων;

2. ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ-Κομπατσιάρης τρομερά πιεσμένοι από τις αντιδράσεις των νεοσύλλεκτων, των γονιών και μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου κατά διαστήματα ανεβοκατεβάζουν τις τιμές για να εκτονώσουν την οργή μας και να διαιωνίσουν-επεκτείνουν την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ. Θυμίζουμε την αρχική παρέμβαση του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, που αντί να πετάξει τον ιδιώτη από το ΚΨΜ στο ΚΕΒΠ Θήβας, μείωσε για μικρό διάστημα τις τιμές κατά 20 λεπτά και αυτό σε μια ανταλλαγή από τους αφοι Κομπατσιάρη που ήθελαν να ανοίξουν σουβλατζίδικο!
3. οι συνάδελφοι έχουν θέσει σειρά ζητημάτων που το ΓΕΣ δεν απαντά υπέυθυνα: τι θα γίνει με τα ακάταλληλα ρούχα-άρβυλα, τις τουαλέτες, το φωτογράφο που κερδοσκοπεί και φοροδιαφεύγει, τα μιλιταριστικά έντυπα που πουλούν γραφικοί εθνικιστές εκδότες;
Πολύ απλά ΤΙΠΟΤΕ.
Το ΓΕΣ Υπερασπίζει τα Ιδιωτικά Συμφέροντα που εκμεταλλεύονται τους στρατιώτες!
Δείτε τώρα τις δικαιολογίες του ΓΕΣ όπως δημοσιεύτηκαν στο onalert.gr

“Νέος τιμοκατάλογος ΚΨΜ” ,μας ήρθε για το ιδιωτικοποιημενο ΚΨΜ της Θήβας. Πηγές του ΓΕΣ που διάβασαν το κείμενό μας για τις τιμές του μας ενημέρωσαν ότι από το Μάϊο έχουν γίνει μειώσεις στις τιμές.
Σύμφωνα μ΄ αυτές ο μονός φραπέ κοστίζει 0,65€ και ο διπλός 1,00€ και το κρουασάν 0,90€. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τα 162 είδη που πωλούνται 55 είδη πωλούνται σε τιμή κάτω από 1,00€ και 50 προϊόντα από 1,01 έως 1,50. Επομένως το 64% των προϊόντων έχουν τιμή κάτω του 1,50€. Μόνο 11 προϊόντα έχουν τιμή από 1,51 έως 3,00€ και αυτά αφορούν ψιλικά.

Οι ίδιες πηγές υποστηριζουν ότι “το νερό του στρατοπέδου στο ΚΕΠΒ είναι πόσιμο που προέρχεται από γεώτρηση και το οποίο ελέγχεται από το Υγειονομικό. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης του δικτύου ύδρευσης του στρατοπέδου στο δίκτυο της πόλης. Επιπλέον σε κάθε μοίρα πυροβολικού υπάρχουν 2 ψύκτες νερού και επιπλέον 3-4 σε διάφορα σημεία του στρατοπέδου”.

Παρόλα αυτά εμείς θα εξακολουθήσουμε να ρωτάμε όχι το ΓΕΣ αλλά όσους έλαβαν την απόφαση,γιατί πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα ΚΨΜ…

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι. Πρέπει οι γονείς να αντιδράσουν και να σπάσουν τα τηλέφωνα του διοικητή στη Θήβα και στο ΓΕΣ. Στο επισκεπτήριο το Σαββατοκύριακο πρέπει μαζικά και αποφασιστικά να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.

Επίσης, πρέπει να αναπτύξουμε μορφές αλληλεγγύης. Οι γονείς ας προμηθεύσουν τα στρατευμένα παιδιά τους με καφέ-μπουκάλια νερό, ώστε να καλύψουμε με δικά μας μέσα και φιλική διάθεση αυτή μας την ανάγκη.
Τέλος, να απαιτήσουμε να μπουν ψύκτες στη μονάδα και η διοίκηση του ΚΕΒΠ στο βαθμό που δε μπορεί να εξασφαλίσει κατάλληλο προς πόση νερό, να παρέχει δύο μεγάλα μπουκάλια νερό στον κάθε νεοσύλλεκτο.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΨΜ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Τέλος απευθύνουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα σε φαντάρους και γονείς: μην φοβάστε τίποτε, αφήστε τη λογική του βύσματος, το δε βαριέσαι, το άστο να περάσει και τις λοιπές δικαιολογίες που μας αφήνουν εκτεθειμένους στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.
Τίποτε στη ζωή δε χαρίζεται. Τα πάντα κατακτώνται. Μαχητικά, Συλλογικά, Αποφασιστικά.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου