ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

1 Χρόνος Μετά - Διάλεξε Μεριά

Έχει περάσει 1 χρόνος από εκείνο το βράδυ που ο αντιφασίστας , μουσικός και προλετάριος Παύλος Φύσσας ( Killah P ) , προσπάθησε να προστατέψει την παρέα του απέναντι σε τάγμα εφόδου φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής , όπου εν τέλει έπεφτε νεκρός στο Κερατσίνι , από δύο μαχαιριές. 

Ήταν 18/9/2013...
Έχει περάσει 1 χρόνος και κάτι από τη μέρα εκείνη που ο μετανάστης Σαχτζάτ Λουκμάν ξεκίνησε όπως κάθε μέρα για το μεροκάματο αλλά ποτέ δεν έφτασε στη δουλειά γιατί έπεσε νεκρός από φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής ,στα Πετράλωνα.

Εδώ και 2 χρόνια ο φιλήσυχος μικροαστούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ίδια του την νοοτροπία που απλά μεταμορφώθηκε σε πολιτικό κόμμα.
400 . 000 ψηφοφόροι δεν είναι φασίστες.Είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....
Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για τον φασισμό αν δεν μιλήσουμε πρώτα από όλα για τον Καπιταλισμό που τον θρέφει και αποτελεί δικό του μακρύ χέρι και όργανο του.

Ελλάδα 2014.
Μισθωτή σκλαβιά.
Εξαθλίωση.
Φτώχεια.
Ανεργία.
Ξενοφοβία
Φασισμός.
Εκμετάλευση.
Στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών.
Εκπαίδευση δουλεμπορίου με την μορφή πρόσληψης.
Απάθεια.
Σιωπή.


Η λίστα είναι μεγάλη. Οι νεκροί αμέτρητοι.Άλλοι από τα μαντρόσκυλα της των εξουσιαστών - Καπιταλιστών που βγάζουν μαχαίρια και δολοφονούν , άλλοι από '' αθώα εργατικά ατυχήματα '' , άλλοι κάπου στην αφάνεια από την φτώχεια που παρουσίασαν με επιτυχία σαν φυσικό φαινόμενο και εμφανίζονται ως σωτήρες...

Ελλάδα 2014
Κι όμως...Κάποιοι αντιστέκονται.Αρνούνται την απομόνωση και οργανώνουν την οργή τους.Διεκδικούν , συναντιούνται και παλεύουν.

Για να τελειώνουμε...

Οι δικιαολογίες φτούρησαν. Έχεις να διαλέξεις...
Η με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ή με τα κοράκια... ( με κουστούμι ή άνευ )...

1 χρόνος μετά και ο Παύλος είναι κάπου εδώ ανάμεσα μας...Ζει μέσα από τους αγώνες μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

Ξεκάθαρα και ταξικά....
Διάλεξε μεριά.

Αντάρτικο - Σεπτέμβρης 2014

(Αναδημοσίευση από το http://antartiko1.blogspot.gr/2014/09/1.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου