ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις Της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες, των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, χαμηλόμισθοι.

Για δηλώσεις συμμετοχής για μαθητές αλλά και καθηγητές που επιθυμούν να συνεισφέρουν επικοινωνείστε στο τηλέφωνο της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου [ 6930246452 ] και στο ergatikilesxiperisteriou@gmail.com

Επίσης, τη Δευτέρα 15.09 και τη Δευτέρα 22.09, από τις 6 το απόγευμα και μετά, η λέσχη θα παραμείνει ανοιχτή για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ




Την Πέμπτη 11 Σεμπτεμβρίου στις 8μμ στην ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου, ένα χρόνο μετά την πολιτική δολοφονία του Παύλου “Killah-P” Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ο χιπχοπ καφενές της Λέσχης διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο “Ένας χρόνος από τη δολοφονία Killah-P. Η στάση και οι στόχοι της hiphop κοινότητας”.









Το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στις 8 το βράδυ η Εργατική Λέσχη Περιστερίου σας καλεί να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο Λαϊκό γλέντι της που θα γίνει στην ταράτσα της Λέσχης.
Γιορτάζουμε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με χορό, συλλογική κουζίνα και φυσικά με ζωντανή μουσική!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου