ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα (1/11) στις 12 το Μεσημέρι (Σύνταγμα) Το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Του ΠΑΜΕ

«Για να ακουστεί η δική μας φωνή!», για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, για να βροντοφωνάξουμε: «Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας! Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!», όπως σημειώνεται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Ήδη οι αποφάσεις συμμετοχής έφτασαν τις 933.


Έχουν οριστεί ήδη εννιά προσυγκεντρώσεις για τις 11 π.μ.:


Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο – Χαρτί, στη Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα – Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τη Στερεά Ελλάδα.

Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.

Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.

Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.

«Ευαγγελισμός»: Συνδικάτα από το χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.

Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά): Συνταξιούχοι.

Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία – Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου