ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ο Νίκος Δένδιας : Εφαρμογή Των Δογμάτων Άμυνας - Ασφάλειας

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση


Η ακροδεξιά κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όχι μόνο είναι αποφασισμένη να κρατηθεί στην εξουσία, αλλά κυρίως να εφαρμόσει μέχρι τέλους τους πιο επιθετικούς αντεργατικούς σχεδιασμούς της άρχουσας τάξης και της Ε.Ε., των Ελλήνων και ξένων τοκογλύφων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την περίοδο ουσιαστικά η κυβέρνηση με αιχμή του δόρατος τον άθλιο και διαπλεκόμενο πρύτανη Φορτσάκη επιχειρεί την πλήρη καθυπόταξη του φοιτητικού κινήματος, ταυτόχρονα με τον νέο αντεργατικό νόμο που απαγορεύει την ίδια την έννοια της απεργίας και του εργατικού συνδικαλισμού, ενώ ακολουθεί η πλήρη ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση της υγείας-ασφάλισης. 




Από αυτή την άποψη πρέπει να δούμε τι σημαίνει ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Δένδιας. Ο οποίος θυμίζουμε ότι διετέλεσε Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2014 και Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο του 2009 έως τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Η υπουργοποίηση του Νίκου Δένδια στο ΥΠΕΘΑ στέλνει τρομοκρατικό μήνυμα στα κινήματα για την πιο βίαιη εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας κατά των «ασύμμετρων απειλών» και του εχθρού λαού.


Καθώς το πέρασμα του από το ΠΡΟΠΟ και το υπουργείο Δικαιοσύνης συνδέθηκε με τον πόλεμο κατά των μεταναστών-συγγνώμη την επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ που εκτέλεσε σε πλήρη συνεργασία με τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής-, τις κατασταλτικές επιχειρήσεις κατά αυτοργανωμένων χώρων, την απέλαση-παράδοση στην Τουρκία αγωνιστών με Πολιτικό Άσυλο, τον νέο νόμο που στρατιωτικοποίησε την Αστυνομία και έφτιαξε την Στρατοχωροφυλακή, αλλά και τις νέες φυλακές του τρόμου στο Δομοκό. Μάλιστα, η δολοφονία του Φύσσα από τους φονιάδες της Χρυσής Αυγής ήταν αυτή που υποχρέωσε τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να παραδώσει σειρά στοιχείων για 32 επιθέσεις και παράνομες ενέργειες που αποδίδονται σε μέλη της Χρυσής Αυγής σε επιστολή του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ως τότε ήταν καταχωνιασμένα στα συρτάρια του. Έξι εξ αυτών αφορούσαν παράνομες πράξεις βουλευτών του κόμματος. Τέλος, δικό του έργο ήταν η επιβολή στρατιωτικού νόμου και η απαγόρευση διαδηλώσεων ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ και συνόδους της Ε.Ε.


Την ίδια περίοδο ο Ν.Δένδιας επανέφερε στο προσκήνιο τη θεωρία περί σχέσης «μεταναστών-τρομοκρατών», κάτι που τώρα αποτελεί και λόγω ISIS, βασική κατεύθυνση της καθεστωτικής προπαγάνδας. Παράλληλα, καταγράφουμε την απόφαση ενσωμάτωσης της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε αντιτρομοκρατικές αποστολές. Σε παρέμβαση του στη Βουλή, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Βαρβιτσιώτης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι με τη συγκεκριμένη τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή εξασφαλίζεται η πρόβλεψη της συμμετοχής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις. 


Με αυτό τον τρόπο, όπως εξήγησε ο κ. Βαρβιτσιώτης, δίνεται η νομική κάλυψη στη Μονάδα για επιχειρήσεις που συμμετέχει και ταυτόχρονα διασφαλίζεται η υπαγωγή της στο καινούργιο οργανόγραμμα του ΓΕΕΘΑ, που είχε δημιουργήσει τη «Δύναμη Δέλτα», το διακλαδικό Σώμα το οποίο είναι υπό την εποπτεία του Α/ΓΕΕΘΑ. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίωξης των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, που οδήγησε στην εκτέλεση αρκετών εξ αυτών, στην επιχείρηση το Λιμενικό Σώμα επιβεβαίωσε την συμμετοχή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. 10 άνδρες οι οποίοι είχαν περάσει από ΜΥΚ εστάλησαν και εντόπισαν τα ίχνη των δραπετών. Χρησιμοποιώντας τις θερμικές κάμερες τους εντόπισαν και τους καταδίωξαν οδηγώντας τους στην ενέδρα των EKAM που ανέλαβαν τα υπόλοιπα.
Την ίδια περίοδο που τέθηκαν εκτός νόμου οι κινητοποιήσεις ενάντια στη φιέστα της Ευρωπαϊκής Προεδρίας και αγωνιστές σύρθηκαν στα δικαστήρια γιατί υπεράσπισαν το δικαίωμα στη συνάθροιση και διαδήλωση, ενώ οι καθηγητές βιώνουν την ακραία βία των Πραιτοριανών των ΜΑΤ που τους σπάνε τα χέρια, η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι ο Ελληνικός Στρατός μετατρέπεται σε δεσμοφύλακας των φυλακών! Με δύο ελαφρά, τροχοφόρα, τεθωρακισμένα οχήματα VBL του Ελληνικού Στρατού θα ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να συμμετέχουν στο σχέδιο φυλάξεως της εξωτερικής περιμέτρου των νέων φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδας. Η παρουσία τεθωρακισμένων στις πόλεις –και ας μην ξεχνούμε ότι τα τανκς των Συνταγματαρχών και τις Αύρες της Αστυνομίας του Κ.Καραμανλή έκλεισαν στα στρατόπεδα οι λαϊκοί αγώνες της Μεταπολίτευσης-, είναι επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας από τη μεριά της κυβέρνησης που υλοποιεί τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που συγκροτούνται και υλοποιούνται σε εθνικό επίπεδο και στα πλαίσια των ΝΑΤΟ/ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Είναι συνέχεια των ασκήσεων Καταστολής Πλήθους, της παρουσίας της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης το 2012 απέναντι στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές, στην ανάληψη καθηκόντων φρούρησης του Πενταγώνου απέναντι στους απελπισμένους διαδηλωτές εργάτες των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά πάλι της ίδιας Ταξιαρχίας και της Ζ’ ΜΑΚ, που επιπλέον είχε αναπτυχθεί στη Ρηγίλλης, αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση της Λέσχης Αξιωματικών μαζί με την Στρατονομία, απέναντι στην κινητοποίηση των συνδικαλισμένων στρατιωτικών.

Το νέο Κράτος Μηδενικής Ανοχής του Νόμου και της Τάξης του αστικού καθεστώτος εξουσίας είναι εδώ! Όπου η ΕΛ.ΑΣ. στρατιωτικοποιείται και ο Στρατός αναλαμβάνει επιχειρήσεις Καταστολής πλήθους

Και η αστική Ελλάδα έχοντας επιβάλλει στο εσωτερικό της χώρας τους όρους του νέου γύρου της καπιταλιστικής κυριαρχίας-κερδοφορίας και τσακίσει τα κοινωνικά κινήματα, στρέφεται στην Ανατολική Μεσόγειο όπου διακυβεύονται τα στρατηγικά της συμφέροντα. Η Ελλάδα του πλούτου στοχεύει στη μοιρασιά και στην εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων αδιαφορώντας για το οικολογικό έγκλημα καθώς έχει να εκφράσει τα συμφέροντα των εφοπλιστών, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίου, Κοπελούζου και απαιτεί «εθνική ενότητα».
Αυτή την κληρονομιά αφήνει στον νέο ΥΕΘΑ ο Δ.Αβραμόπουλος που στο φευγιό του θυμήθηκε να αποκαλύψει το πόσο κοντά φτάσαμε να ζήσουμε ελληνοτουρκική πολεμική αναμέτρηση, καταλήγοντας να απαιτήσει «εθνική συνεννόηση».Κληρονομιά του είναι επίσης τα 2,5 δις σε πολεμικούς εξοπλισμούς που απαιτούνται στην αναμέτρηση της με την Τουρκία στην περιοχή, αλλά και το νέο μεσοπρόθεσμο 15ετές εξοπλιστικό πρόγραμμα συνολικά 650 προγραμμάτων με οικονομικό προσδιορισμό και αξιολόγηση των 40 πρώτων από αυτά στα 10 δισ. ευρώ! Είναι οι προσλήψεις 1000 μισθοφόρων ΟΒΑ. Τοζήτημα Στράτευσης στα 18 και προαιρετικής στράτευσης των γυναικών. Από την Παλλαϊκή Άμυνα των Τσοχατζόπουλου-Χωραφά, μέχρι την συγκρότηση των Λεσχών Εφέδρων και των νέων Ταγμάτων Εθνοφυλακής, από τους Σχεδιασμούς Πολιτικής Προστασίας μέχρι το νέο νόμο για την εφεδρεία, βλέπουμε ότι το αστικό κατεστημένο αναζητά τους όρους μετατροπής της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων. Ενσωματώνοντας φυσικά τους φασίστες οργανικά στους στρατιωτικούς-κατασταλτικούς μηχανισμούς, εφεδρικούς ή μισθοφορικούς για την υλοποίηση των Δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Είναι τα πολιτικά-πολεμικά μέτρα που απαιτούνται για την συνένωση των ΑΟΖ των δύο Ελληνικών Κρατών όπως αρέσκονται να λένε οι εθνικιστές –με το Καστελόριζο να αποτελεί το ορόσημο αυτής της προσπάθειας- που όμως γίνεται επίσημη κρατική πολιτική που εκδηλώνει την επιθετικότητα της είτε με το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα, είτε με την πρόσφατη συμφωνία για την Έρευνα και τη Διάσωση που ενώνει το FIR Λευκωσίας με το FIR Αθηνών, ενώνει τους θαλάσσιους χώρους που αντιστοιχούν στα δύο αυτά FIR!

Ο Ν.Δένδιας μπαίνει επικεφαλής στον στρατό της «Ελλάδας της ΑΟΖ, της “Νέας Μεγάλης Ιδέας” των ενεργειακών κοιτασμάτων και της αναβάθμισης του ιμπεριαλιστικού ρόλου στην Μεσόγειο», τον πολεμικό μηχανισμό στήριξης των ιμπεριαλιστικών τους βλέψε­ων. Η ανασυγκρότηση του ελληνι­κού στρατού που έχει αρχίσει α­πό τη δεκαετία του ’90 με το στρατηγό Παραγιουδάκη εντο­πίζει τη δράση του στο τρίγωνο Καύκασος – Βαλκάνια – Αιγαίο -Μ. Ανατολή. Περιοχή που συγκε­ντρώνει το ενδιαφέρον όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, πεδίο σφοδρών ανταγωνισμών και πο­λεμικών αναμετρήσεων, καθώς εκεί εντοπίζονται σημαντικότατα κοιτάσματα ενέργειας και διέρ­χονται οι αγωγοί, αλλά και η μεταφορά πλούτου μεταξύ Ανατολής-Δύσης! Έτσι λοιπόν μετράμε χιλιάδες μέ­λη των Ενόπλων Δυνάμεων σε α­ποστολές εκτός συνόρων και οι ανάγκες αυξάνονται, καθώς δυνάμεις απαιτούνται για τις αποστολές στα Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και όπου χρειαστεί. Το 40% του Στρατού Ξηράς από το 2009 πρέπει να εμπλέκεται άμεσα στις Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης ΝΑΤΟ-Ευρωστρατού.

Όλα αυτά τα μέτρα έχουν κοινή έναρξη σε Ελλάδα και Κύπρο, ανεξάρτητα την ταχύτητα εφαρμογής τους, κάτι που εξαρτήθηκε και από τις κοινωνικές αντιδράσεις που συνάντησαν. Το βασικό είναι να κατανοήσουμε ότι οι επιλογές τους αυτές συνδέονται άμεσα με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την αναβάθμιση των κρατών αυτών ως βασικά ορμητήρια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, συνολικά με τον νέο γύρο των πολεμικών αναμετρήσεων, αλλά και την όξυνση του κοινωνικού ζητήματος. Αποτελούν διάσταση του Πολεμικού-Ενεργειακού Άξονα Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και απαραίτητες επιβολές στο πλαίσιο της στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίας τους, απαιτήσεις της έντασης του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, αλλ και συνέπεια των τρομερών προκλήσεων της ταξικής πάλης.

Ο Ν.Δένδιας καλείται να κινηθεί στο πλαίσιο που περιέγραψε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην συνάντηση του με το Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ. Όταν επισήμανε ότι “η Ελλάδα, παρά τη δεδομένη δημοσιονομική της στενότητα, είναι ένα από τα τέσσερα μέλη του ΝΑΤΟ που δαπανά άνω του 2% του ΑΕΠ της για αμυντικές δαπάνες. Στη συνάντηση συζήτησαν τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και στη Συρία, καθώς και την κρίση στην Ουκρανία”. Ο κ. Σαμαράς επισήμανε τους κινδύνους από την εξάπλωση της τρομοκρατίας και των τζιχαντιστών, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Ουκρανίας, λέγοντας ότι το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την πολιτική και διπλωματική επίλυση, που στηρίζεται στις αρχές του διεθνούς δικαίου και στο σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας. Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ευχαρίστησε για τη συμβολή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Υπογράμμισε ότι η χώρα μας στηρίζει τις δράσεις της Συμμαχίας στο Αφγανιστάν και αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή της Συμμαχίας, ενώ το ΝΑΤΟ εγγυάται την ασφάλεια της Ελλάδας. Σημείωσε τις προκλήσεις ασφαλείας στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Υποστήριξε ότι οι δράσεις της Ρωσίας είναι εκτός διεθνούς νομιμότητας ενώ το ISIS απειλεί τη διεθνή ασφάλεια. «Υπάρχουν πολλές προκλήσεις και γι' αυτό πρέπει να ενισχύουμε το ΝΑΤΟ» ανέφερε ο κ. Στόλτενμπεργκ.

Αλήθεια, πως μεταφράζονται όλα αυτά; Ποια η θέση της Ελλάδας στο νέο παγκοσμιοποιημένο ΝΑΤΟ όπως αποφάσισε η Σύνοδος της Ουαλίας; Σύμφωνα με την αρθρογραφία «Ελληνικά Mirage 2000-5 έτοιμα να βομβαρδίσουν. Από τις 14 ως τις 29 Οκτωβρίου η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε στη ΝΑΤΟϊκή Αεροπορική Άσκηση «Noble Arrow 2014» (NOAW 2014), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, με τέσσερα (4) αεροσκάφη M-2000-5 και τριάντα επτά (37) άτομα προσωπικό (11 Ιπτάμενοι και 26 Τεχνικοί) της 331 Μοίρας. Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση στη σχεδίαση και στην εκτέλεση αεροπορικών επιχειρήσεων καθώς και στην προετοιμασία συμμετοχής στη ΝΑΤΟϊκή Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης [NATO Response Force – (NRF 2015)]. Το κλιμάκιο της 331Μ μεταστάθμευσε στην Αεροπορική Βάση Luxeuil, στη βορειοανατολική Γαλλία».

Να θυμίσουμε ότι στην επέμβαση της Συμμαχίας Προθύμων κατά της Λιβύης, οι λαικές αντιδράσεις ματαίωσαν την χρήση των ελληνικών F16 όπως είχε αποφασίσει ο τότε ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλος, μιας επέμβασης που κόστισε στο λαό μας 1 εκατ. Ευρώ ημερησίως, επιφέροντας σημαντικά κέρδη σε εφοπλιστές, ξενοδόχους, εμπόρους της υγείας κλπ. Την ίδια διάσταση είχε η συμμετοχή της ελληνικής Π.Α. σε πρόσφατη άσκηση στη Γερμανία –με σενάριο άσκησης που αντιμετώπιζε την ρωσική επιθετικότητα-, ενώ η Π.Α. αναλαμβάνει τον έλεγχο του εναέριου χώρου της Βουλγαρίας και πάλι απέναντι στη ρωσική απειλή!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ;

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο πόλεμος πλησιάζει αδυσώπητα τη Βαλκανική γειτονιά. Θα ήμασταν όμως πιο πιστοί στην πραγματικότητα αν εκτιμούσαμε ότι είναι ήδη εδώ και δολοφονεί την νεολαία και τους εργαζόμενους.
Δολοφονεί τους μετανάστες σε Αιγαίο και Έβρο, αλλά και στη Μανωλάδα, με πλήρη κρατική κάλυψη.
Εκατόμβες χιλιάδων αυτοκτονημένων και άρρωστων συνανθρώπων μας που κατέληξαν εξαιτίας των Μνημονίων και των μεταρρυθμίσεων-ιδιωτικοποίησης Υγείας-Ασφάλειας.
Αμέτρητα τα θανατηφόρα ατυχήματα στους χώρους δουλείας.
Άγνωστος ο αριθμός των δολοφονημένων μεταναστών από τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
Τρέχει το αίμα των τριών Πεζοναυτών στο Πεδίο Βολής στο Βόλο. Τον 20χρονο Στέφανο Κρόκο δεν αποκεφάλισε το ISISαλλά το ανατραπέν Μ113 στην άσκηση για χάρη του ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ.
Αλήθεια, πόσες αυτοκτονίες θα μετρήσουμε ακόμη στον Στρατό;
Καταλαβαίνουμε επομένως ότι πόλεμος έχει αρχίσει. Και είναι Ταξικός. Kαι εξίσου βίαιος.

Σε αυτό τον πόλεμο που μας κήρυξε η αστική τάξη και οι διεθνείς ιμπεριαλιστικοί σχηματισμοί πρέπει να αντιτάξουμε ένα νέο εργατικό κίνημα. Διεθνιστικό, αντικαπιταλιστικό, που θα φέρει στο σήμερα την αναγκαιότητα της Επανάστασης και της Κοινωνικής Απελευθέρωσης.

Που θα ενώσει τον κόσμο της εργασίας, Έλληνες και Μετανάστες. Θα τρέξει την προσπάθεια για συνεννόηση και ανάπτυξη κοινών αγώνων σε Αιγαίο-Βαλκάνια-Μεσόγειο.

Το αγωνιστικό μέτωπο που πρέπει να δημιουργήσουμε δεν θα παλέψει μόνο ενάντια στη στράτευση στα 18, αλλά για τη μείωση της θητείας, τη βελτίωση των συν­θηκών, ενάντια στις αποστολές εκτός συνό­ρων, σε ΝΑΤΟ – Ευρωστρατό, στις βάσεις του θανάτου. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Να μπλοκάρουμε τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις Άμεση έξοδο από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. Τους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και την πρόσληψη Μισθοφόρων. 

Να διαλυθούν τώρα Στρατοχωροφυλακή, φασιστικές Πολιτοφυλακές, οι Λέσχες Εφέδρων και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής.

Θα απαιτήσει ο Στρατός να αναλάβει το σύνολο του κόστους της υποχρεωτικής στράτευσης που φτάνει στα 3000 ευρώ για κάθε λαϊκή οικογένεια. Αμοιβή για τον κάθε φαντάρο στο ύψος του βασικού μισθού και αναγνώριση του χρόνου της θητείας ως προυπηρεσία και συντάξιμο χρόνο.

Θα διεκδικήσει ελεύθερο Συνδικαλισμό των Φαντάρων. Δημιουργώντας παντού Επιτροπές Φαντάρων που όχι μόνο θα παλεύουν για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, αλλά θα σταθούν απέναντι στην χακί καθημερινότητα του φασισμού, του εθνικισμού, του ρατσισμού.

Θα σταθεί απέναντι στη Πολεμική Ετοιμότητα και το Αξιόμαχο που Δολοφονούν, σε Πόλεμο και Ειρήνη, εντός και εκτός συνόρων.

Θα πάρει θέση δίπλα στα κοινωνικά κινήματα και στον κόσμο της εργασίας. Ξεκαθαρίζοντας:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ / ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολιγαρχία.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Απαιτείται επομένως η συγκρότηση ενός μετώπου Εργαζόμενων-Νεολαίων-Στρατευμένων με εργατικά διεθνιστικά χαρακτηριστικά που θα αμφισβητήσει το σύνολο των «εθνικών-αστικών στόχων».

Το ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ πλέγμα του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που αντιμετωπίζει ως ασύμμετρη απειλή τον κόσμο της εργασίας και τα κινήματα του, στοχοποιώντας τον εσωτερικό εχθρό με την αστυνομία που στρατιωτικοποιείται και τον Στρατό που αναλαμβάνει καθήκοντα Καταστολής Πλήθους.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Με μαζικούς, μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες να τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ, Συναγωνιστές.
ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ…


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου