ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Για Τους οff shore Εθνικόφρονες

Ένας-ένας οι «καθαρά χέρια» που κινητοποίησε το σύστημα για να στηρίξει το μαύρο μέτωπο που κυβερνάει τη χώρα τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτονται. Πιο πρόσφατος, όχι όμως τελευταίος, ο Καρατζαφέρης, o «πατριώτης», που μετράει τα καντάρια της εθνικοφροσύνης με τα νούμερα των λογαριασμών από το εμπόριο όπλων, στο όνομα της «άμυνας της χώρας» και των «εθνικών ιδανικών» πάντα.

Ο άνθρωπος που χαιρέτισε ως «γενναίο» ο ΓΑΠ, αποδεικνύεται… οφσορίστας και το ΛΑΟΣ, το κόμμα του, πλυντήριο μαύρου χρήματος. Ο έμπορος ελπίδας ήταν και… έμπορος όπλων σύμφωνα με το κατηγορητήριο που βγήκε στον αέρα της τελευταίες μέρες, ελέω αλληλοσφαγής στο κυβερνητικό πεδίο και απόλυτης ανάγκης της κυβέρνησης να μοιραστεί τα ιμάτια του σχεδόν 3% που πήρε το ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Δεν μας καταλαμβάνει καμία έκπληξη με τις αποκαλύψεις για ποιόν του Καρατζαφέρη. Τέτοια δεν ήταν πάντα η «εθνικοφροσύνη»; Ακροδεξιός, πατριδοκάπηλος, επικίνδυνος και αριβίστας. Ταιριάζει απόλυτα στο κυβερνητικό προφίλ που διαθέτει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου