ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γ. Δελαστίκ Για Την Επόμενη Μέρα Των Εκλογών (Video)

Γιώργος Δελαστίκ
Σχολιάζοντας τα όσα επακολούθησαν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ εκτίμησε ότι προτεραιότητα του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, είναι «να σώσει το κεφάλι του» μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη το κόμμα του.

Ο ίδιος χαρακτήρισε θετικές και άριστες από πλευράς δημοσίων σχέσεων και συμβολικών κινήσεων τις πρώτες ενέργειες του Αλέξη Τσίπρα. Ότι δηλαδή έδωσε πολιτικό όρκο και απέδωσε τιμή στους εκτελεσμένους κομουνιστές στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Δεν απέδωσε καμιά μομφή για την συνεργασία Σύριζα –ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντας το κόμμα του Πάνου Καμένου «συνεπές αντιμνημονιακό κόμμα της συντηρητικής παράταξης».

Στην γενικότερη τοποθέτησή του ο δημοσιογράφος του «Εθνους» και στέλεχος του ΝΑΡ επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί αργότερα για την κυβέρνηση του Σύριζα αφού διαπιστωθεί αν υλοποιηθούν ή όχι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος της Κουμουνδούρου.
Πηγή : Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου