ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αθήνα 19/5/2015 : Διαδήλωση Aλληλεγγύης Στους Τούρκους Αγωνιστές (Video)

Με τη χθεσινή συγκέντρωση στα Προπύλαια και τη διαδήλωση προς τη γερμανική πρεσβεία κορυφώθηκαν οι κινήσεις αλληλεγγύης προς τους αγωνιστές της ΑΤΙΚ και όλους τους τούρκους αγωνιστές που διώκονται στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα, για την πολιτική, συνδικαλιστική και αντιφασιστική δράση τους.
Εκατοντάδες διαδήλωσαν για να αφεθούν ελεύθεροι οι αγωνιστές, να μην εκδοθούν σε καμιά χώρα και να τους δοθεί πολιτικό άσυλο.
Το παρόν έδωσαν με πανό από η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ., η Αναροχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Επιπλέον με πανό ήταν εκεί η ΑΤΙΚ από τους τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες. Από εκεί και πέρα συμμετείχαν συναγωνιστές και από τις άλλες οργανώσεις που συγκρότησαν την Επιτροπή Υποστήριξης, που διοργάνωσε αυτό το συλλαλητήριο, αλλά και τούρκοι αγωνιστές από άλλες οργανώσεις και σχήματα που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Η διαδήλωση αυτή, όπως και οι άλλες που έγιναν ή θα γίνουν στην χώρα, μπορεί να είναι η κορύφωση αυτού του αγώνα αλλά δε σημαίνει ότι είναι και το τέλος του. Άλλωστε εξακολουθούν να είναι φυλακισμένοι οι τούρκοι αγωνιστές και ο κίνδυνος να απελαθούν, ενώ έχουν κάνει αίτηση ασύλου, στη Γερμανία ή αλλού, και πιθανά από εκεί στη Τουρκία, είναι υπαρκτός.

Πηγή : antigeitonies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου