ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Φιλιππίνες: 45 Οι Νεκροί Εργάτες Από Την Πυρκαγιά Σε Εργοστάσιο Υποδημάτων



Σε 45 ανήλθαν οι νεκροί από τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες σε εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε σαγιονάρες στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα, ενώ 26 εργάτες εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ο Ρέξλον Γκατσαλιάν, δήμαρχος της Βαλενζουέλα Σίτι στη Μανίλα, εξέφρασε την ελπίδα κάποιοι από τους αγνοούμενους εργάτες να έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, λίγο προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά, πραγματοποιούνταν εργασίες οξυγονοκόλλησης στην κεντρική είσοδο του εργοστασίου. Της πυρκαγιάς, προσθέτουν, προηγήθηκε έκρηξη. Ολα συνέβησαν αστραπιαία, εν μέρει λόγω του ότι στο εργοστάσιο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας Πυροπροστασίας, ήδη διεξάγονται έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο διώροφο κτίριο της εταιρείας Kentex Manufacturing Inc, όπου φέρεται πως εγκλωβίστηκαν οι εργάτες.

Πηγή : left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου