ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

11 Ιούνη: Video Από Τα Συλλαλητήρια Ενάντια Στην Νέα Συμφωνία

Μαζικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα την Πέμπτη 11/06/2015, ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές.

Στην Αθήνα, στα Προπύλαια στις 7.00 μμ, καλούσαν πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σχήματα, αριστερές κινήσεις πόλης, εργατικές λέσχες και συλλογικότητες. Στα Προπύλαια καλούσαν ακόμα η «Κίνηση Διαγραφή του Χρέους Τώρα», οργανώσεις της Αριστεράς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Μ.ΑΡ.Σ, το ΕΕΚ κ.ά.

Η πορεία ανέβηκε από την Σταδίου, έφτασε στο Σύνταγμα και από εκεί συνέχισε στα γραφεία της ΕΕ. Κυριάρχησαν συνθήματα για τη διαγραφή του χρέους, για την έξοδο τώρα από την ΕΕ και το Ευρώ, ενάντια στα μνημόνια παλιά και νέα κ.ά.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 7.30 μμ, ενώ από το πρωί οι δυνάμεις του είχαν κρεμάσει γιγαντοπανώ στο υπουργείο Οικονομικών.

Στην Θεσσαλονίκη, πρωτοβάθμια σωματεία, εργατικά σχήματα φορείς και κινήσεις, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Καμάρα και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία.


Video Από Την Πορεία Της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς 


Video Από Την Πορεία Του ΠΑΜΕ

3 σχόλια:

  1. http://www.pandiera.gr/11-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάστηκε στα πράσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή