ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η Παρέμβαση Της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. Στο Κέντρο Της Αθήνας (Video)

Με συγκέντρωση στη Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία κάλεσε τον εργαζόμενο λαό να εκφράσει την αντίθεσή του στην επερχόμενη συμφωνία που θέλουν να επιβάλουν οι ιμπεριαλιστές των σε Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. και εταίροι της κυβέρνησης. Καταγγέλοντας και την ίδια τη κυβέρνηση η οποία, και αυτή με τη σειρά της, αποδέχεται την εξάρτηση από τους ιμπεριαλιστές της δύσης, δίνει το δικαίωμα να συνεχίζεται η επιτήρηση και ο έλεγχος από τη Τρόικα, κι ας ονομάζεται πλέον "Θεσμοί", διαπραγματεύεται όχι προς όφελος του λαού αλλά για το πως θα συνεχιστεί η επίθεση στα δικαιώματά του και στη ζωή του με άλλον τρόπο δήθεν πιο ήπιο!

Μόνη λύση για το λαό είναι να ξεπεράσει το κλίμα του αναπόφευκτου και της υποταγής που καλλιεργεί η κυβέρνηση και να συγκροτηθεί ώστε να αντισταθεί στις μνημονιακές πολιτικές, που καλά κρατούν, συνεχίζουν και θα συνεχίζονται. Και ας ονομάζονται πλέον "συμφωνίες". 

Να αντισταθεί, να διεκδικήσει και να τις ανατρέψει. 

Πάντως αυτό που σημειώθηκε στις συζητήσεις ήταν ότι η παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης, παρ' όλο που ήταν Τρίτη απόγευμα, έγινε σε ένα κλίμα ερημιάς στο κέντρο της Αθήνας. Ο κόσμος που κυκλοφορούσε ήταν ελάχιστος και κυρίως τουρίστες. Μάλλον χαρακτηριστικό του κλίματος αναμονής των εξελίξεων και της έντονης αβεβαιότητας που αυτές δημιουργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου