ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΣΕΚ : ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ξεσηκωμός για να μην αφήσουμε να περάσει το νέο μνημόνια που ετοιμάζει η κυβέρνηση 

Η νίκη του ΟΧΙ στις κάλπες της περασμένης Κυριακής είναι ένα τρανταχτό ταξικό μήνυμα που στείλαμε στα διευθυντήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ και στους ξεφτιλισμένους ηγέτες του Ναι, στέλνοντας τον Σαμαρά στο σπίτι του. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπει το ΟΧΙ σε νέα συμφωνία, και νεκρανασταίνει όλο το μνημονιακό συρφετό για να ψηφίσει μαζί τους ένα νέο μνημόνιο 12 δισεκατομμυρίων που θα φέρει περισσότερες θυσίες για τους εργάτες. Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο μνημόνιο. Μετά τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, κάθε μαχητικός εργάτης, εργάτρια και νεολαίος, που είναι περήφανοι για την τάξη μας, που αψήφησε τους εκβιασμούς, αισθάνεται πιο σίγουρος και σίγουρη ότι έχουμε την δύναμη. 

Είμαστε όλοι και όλες κομμάτι ενός σαρωτικά πλειοψηφικού ρεύματος αντίστασης και μπορούμε να φράξουμε το δρόμο σε όλες τις απολύσεις, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις ιδιωτικοποιήσεις που φέρνει το νέο μνημόνιο. Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε μπροστά το πιο δυνατό όπλο των εργαζόμενων, τις απεργίες. Με απεργίες διαρκείας, σε κάθε χώρο δουλειάς και με πανεργατική κλιμάκωση τις επόμενες μέρες, μπορούμε να επιβάλλουμε το δικό μας ΟΧΙ. Έχουμε στο πλευρό μας την αλληλεγγύη των εργατών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου που βγήκαν στους δρόμους μαζί μας για το ΟΧΙ. 

Η ταξική πόλωση δεν είναι «ελληνική ιδιαιτερότητα» και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. 

Εμπρός να κλιμακώσουμε απεργιακά την εργατική αντίσταση στα Μνημόνια μέχρι τη νίκη. Ελάτε να παλέψουμε μαζί, οργανωθείτε στην Εργατική Αλληλεγγύη και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όλοι στο νέο συλλαλητήριο, την ημέρα που θα ψηφίζεται στη βουλή το νέο μνημόνιο ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Σύσσωμη η άρχουσα τάξη προσπαθεί να επιβάλλει μια κυβέρνηση μαζί με τα μνημονιακά ρετάλια φέρνοντας στο νου τις ημέρες των Ιουλιανών του 1965. Πάρτε όλοι μέρος στις εκδηλώσεις για τα Ιουλιανά για να συζητήσουμε πως η αριστερά μπορεί αυτή τη φορά να νικήσει.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΣΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου