ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση ΤΕ : Ιδιωτικοποίηση Καθαριότητας Δήμου Τριφυλίας

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Εδώ, στην τριχοτομημένη Τριφυλία, η δημοτική αρχή που εκπροσωπεί τη συντήρηση και το νεοφιλελευθερισμό φέρνει απ΄ το πίσω μέρος του μυαλού της μπρος, τη βασική θέση νεοφιλελεύθερης πολιτικής: όλα στους ιδιώτες – ιδιωτικοποιήσεις.

Αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανερυθρίαστα, ιδιωτικοποιούν το μάζεμα των σκουπιδιών.

Για το μοίρασμα του δημόσιου πλούτου στους ιδιώτες, στις προεκλογικές τους εξαγγελίες – προγράμματα δεν είχαν αναφέρει τίποτα. Τώρα όμως, αφού «δέσαν το γάιδαρο τους», ένα ένα τα ξεφουρνίζουν και ο λογαριασμός θα ‘ρθει στο λαό.

Ιδιωτικοποίηση σημαίνει: κακή παροχή υπηρεσιών και παραβίαση υγειονομικών κανόνων στο δημότη, φτηνά μεροκάματα στον εργαζόμενο και αυξημένα τιμολόγια στους δημότες. Ιδιωτικοποίηση σημαίνει κέρδος για τον ιδιώτη και γι΄ αυτούς που συναλλάσσονται μαζί του.

Η Τ. Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθυνόμενη στους ενεργούς και μη υποτακτικούς στην αστική εξουσία πολίτες, χτίζει ένα μέτωπο αντίδρασης κι ανατροπής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που προωθεί η δημοτική αρχή και ταυτόχρονα λέει ότι το μέλλον και η λύση είναι το αυτοδιοίκητο κάθε χωριού και κάθε κωμόπολης.

Ο Καλλικράτης έχει τελειώσει στα μυαλά και τις καρδιές μας, θα τελειώσει και σε επίπεδο πραγματικότητας.

21/10/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου