ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση Αποχώρησης Από Την ΑΝΤΑΡΣΥΑ / της Αναστασίας Μουσκεφτάρα

Δεν επιθυμώ και δεν μπορώ πλέον να είμαι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αφού: -ως ανένταχτη δεν μπορώ να εκφράζομαι ούτε και εκπροσωπούμαι σε κανένα όργανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ ισχύει το αντίθετο για τα μέλη των οργανώσεων. Θεωρώ ότι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχουν δυο ταχυτήτων μέλη . Οι ανένταχτοι είναι μέλη δεύτερης κατηγορίας και ενώ είναι ένα μεγάλο τμήμα του μετώπου δεν βρέθηκε τρόπος οργανωμένης έκφρασής τους.

- Το προηγούμενο αίτιο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται από τις κυρίαρχες οργανώσεις και ό,τι αυτό συνεπάγεται, οδηγεί σε πρόβλημα δημοκρατίας στο εσωτερικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

-Τέλος, η προσπάθεια ποινικοποίησης της δημόσιας έκφρασης απόψεών μου αναφορικά με την συνεργασία ή όχι με την ΛΑΕ, που επιχειρήθηκε από τον εκπρόσωπο της ΑΡΙΣ στο κεντρικό συντονιστικό της Θεσσαλονίκης προτείνοντας τον αποκλεισμό μου από τις υποψηφιότητες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, εκτός του ότι προσιδιάζει σε σταλινικές μεθοδεύσεις εντείνει ακόμη περισσότερο το μέγεθος του προβλήματος που θέτω.

Επιπλέον, η ανάμειξη του μέλους του συντονιστικού Θεσσαλονίκης και στην διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου της Ημαθίας από την ΤΕ Πέλλας-Ημαθίας με γεμίζει απογοήτευση και αγανάκτηση. Δεν είναι ίδιον της κομμουνιστικής αριστεράς να τίθεται βέτο για υποψηφιότητα εξ αιτίας διαφορετικής πολιτικής άποψης.

Παραμένω ενεργό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και παρούσα στους σκληρούς αγώνες που έρχονται μέσα από τον συνδικαλιστικό μου φορέα, τις τοπικές πρωτοβουλίες κλπ και δίπλα στους συντρόφους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που παλεύουν για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Θα συνεχίσω μαζί τους, αλλά εκτός της οργάνωσης.

Τέλος, εύχομαι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να βρει εντέλει τον βηματισμό της και να πείσει.

Αναστασία Μουσκεφτάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου