ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου, 15/3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 15/3/2016

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την κατάπτυστη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γόρτυνας ότι δεν θέλει πρόσφυγες στην περιοχή του!

Κατ αρχάς τους πληροφορούμε ότι τα εδάφη της πατρίδας μας ανήκουν στον ελληνικό λαό που τα απελευθέρωσε με το αίμα του κι όχι σε μια δράκα δημοτικών συμβούλων.

Η απόφαση αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τους Κρητικούς αλλά και για όλους τους Έλληνες εργαζόμενους που δίνουν μάχη για την σωτηρία των προσφύγων και μεταναστών, πολλοί τους φιλοξενούν ακόμη και στα σπίτια τους, δίνοντας μαθήματα ενός πανανθρώπινου εργατικού πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει άμεσα και να ανακαλέσει την απαράδεκτη και προσβλητική για το λαό μας απόφαση.

Καλούμε εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, και κάθε συλλογικότητα να καταδικάσουν απερίφραστα την απόφαση του Δήμου Γόρτυνας και να είναι σε ετοιμότητα για δυναμικές κινητοποιήσεις εάν η απόφαση αυτή δεν ανακληθεί άμεσα.

Η κρίση του παγκοσμίου καπιταλιστικού συστήματος, που ρημάζει τα κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζόμενων, περνάει σε ανώτερο επίπεδο γεννώντας πολεμικές αναμετρήσεις με θάνατο, καταστροφή και εκατομμύρια πρόσφυγες. Μόνο Ο Λαός με τον αγώνα του μπορεί να βάλει τέρμα σε αυτή την καταστροφή.

Έλληνες και μετανάστες, εργάτες ενωμένοι, να ρίξουμε τα τείχη της σύγχρονης Βαστίλης που υψώνονται από την ευρωπαϊκή ένωση και το κεφάλαιο.

Να αποσυρθούν οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις από τα σύνορα. Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Να κλείσουν οι Νατοϊκές βάσεις. Έξω τώρα η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ

Ελεύθερη πρόσβαση και διάβαση για τους πρόσφυγες, περίθαλψη και φιλοξενία, υγειονομική κάλυψη, άμεσα.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου