ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΟΚΔΕ : Κάτω Τα Χέρια Από Τους Πρόσφυγες / Μετανάστες Και Το Κίνημα Αλληλεγγύης!

Η πρωτοφανής κτηνωδία με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πρόσφυγες στην Ειδoμένη είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ε.Ε.,όλων των αντιδραστικών κυβερνήσεων συμμάχων της και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τα κροκοδείλια δάκρυά τους για «υπέρμετρη χρήση βίας» και «ανθρώπινα δικαιώματα» (!!) δεν μπορούν να κρύψουν το αποκρουστικό πρόσωπο της πολιτικής τους, που καταδικάζει χιλιάδες πρόσφυγες/μετανάστες να εγκλωβίζονται σ’ ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης που λέγεται Ελλάδα, και που ετοιμάζεται να ασκήσει ίδια και χειρότερη φυσική βία από εκείνη της Αστυνομίας και του Στρατού της Μακεδονίας.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ στρώνει τον δρόμο της καταστολής, με την ποινικοποίηση των αγώνων και της αλληλεγγύης, ενάντια στους αγωνιστές του κινήματος που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών. Την ίδια στιγμή που οι φασίστες αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να δρουν όπως στον Πειραιά υπό την προστασία της Αστυνομίας, εξαπολύεται ένα κυνήγι μαγισσών ενάντια στο κίνημα. Η ΕΛΑΣ και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι «βλέπουν» πίσω από κάθε αντίδραση των προσφύγων/μεταναστών «εγκληματικά στοιχεία» αλληλέγγυων, στοχοποιώντας κάθε φωνή που αντιστέκεται έμπρακτα στην κτηνωδία τους! Αυτή είναι μόνο η αρχή της επαναφοράς του κράτους έκτακτης ανάγκης, της προσπάθειας κατάργησης στοιχειωδών πολιτικών ελευθεριών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Με τους μαζικούς και μαχητικούς αγώνες μας να σταματήσουμε τα σχέδιά τους! Να ρίξουμε τα σιδηρόφραχτα τείχη της ρατσιστικής Ε.Ε. – να σταματήσουμε τους πολέμους και τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και των συμμάχων τους – να παλέψουμε για μια κοινωνία απαλλαγμένη από το ρατσιστικό μίσος, τον πόλεμο, την προσφυγιά και τον μισάνθρωπο καπιταλισμό που τα γεννάει!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου