ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Επίθεση Στο Χώρο Της Λέσχης Εργαζομένων Και Νεολαίας Βόλου

Τα συνθήματα που φαίνονται στις φωτογραφίες βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου γραμμένα εξω απο το χώρο της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου.

Η Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας Βόλου είναι μια ζωντανή συλλογικότητα που κάνει μια σειρά μαθημάτων αλληλεγγύης, που πρωτοστάτησε στον αγώνα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, με δεκάδες παρεμβάσεις και εκδηλώσεις, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των εργατικών αγώνων της περιοχής (ΙΜΑΝΤΑΣ, ΒΙΣ, Coca cola, Μαρινόπουλος κτλ), που στεγάζει μια σειρά εγχειρημάτων και πρωτοβουλιών, που προβάλει εναν άλλο εργατικό πολιτισμό με θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών κ.ά.

Για ακόμα μια φορά αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί», επιτίθενται σε συλλογικότητες και αγωνιστές του κινήματος. Επίθεση στο Βόλο δέχτηκε πρόσφατα και το φεστιβάλ αναιρέσεις από ομάδες του αναρχικού χώρου (ΑΚΡΗΔΑ και σύντροφοι-συντρόφισσες όπως χαρακτηριστικά υπέγραφαν το υλικό που μοίρασαν) που επιτέθηκαν με τραμπούκικο και νταβατζίδικο τρόπο στην είσοδο του φεστιβάλ. Επίσης είχαμε την επίθεση στον αγωνιστή Κώστα Παλούκη ενώ κανείς δεν ξέχνα τα γεγονότα της πρώτης ημέρας του φετινού εορτασμού του πολυτεχνείου, όταν ομάδα ανάλογων πρακτικών είχε επιτεθεί και τραυματίσει φοιτητές.
Πηγή : pandiera  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου