ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ

Έφυγε πρόωρα από κοντά μας, μετά από σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια, σε ηλικία 51 ετών, ο αγαπημένος μας σύντροφος και φίλος Χρήστος Καλοφωλιάς.

Από τα μαθητικά του χρόνια, στην Καλαμάτα όπου μεγάλωσε, εντάχθηκε στην Αριστερά, την οποία και υπηρέτησε ανιδιοτελώς, με σταθερότητα και συνέπεια, μέχρι και την ώρα που έδινε την τελευταία του μεγάλη μάχη..., τη μάχη για τη ζωή.

Πάντα στις πρώτες γραμμές της κομμουνιστικής και της ριζοσπαστικής Αριστεράς είτε ως μέλος, είτε ως στέλεχος. Ως μέλος της ΚΝΕ αρχικά, του ΚΚΕ στη συνέχεια – φοιτητής ακόμα, στο ΤΕΙ Ηρακλείου και στη συνέχεια μέσα από τις γραμμές του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ ως ενεργό στέλεχος του Αριστερού Ρεύματος.

Συμμετείχε σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές Ηρακλείου του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, παλεύοντας μέσα από τις γραμμές του Αριστερού Ρεύματος για τη ριζοσπαστικοποίηση του ΣΥΝ, την ενότητα της Αριστεράς και τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σ. Χρήστος, με εξαιρετική θεωρητική κατάρτιση και βαθιά πολιτική, μαρξιστική και κριτική σκέψη, προϊόν προσωπικής του έρευνας και μελέτης, χωρίς να αποδέχεται εύκολες απαντήσεις και άκριτα «γραμμές», ήταν πάντα σεμνός, αγαπητός και ανιδιοτελής, χωρίς ίχνος παραγοντισμού πάνω του.

Το τελευταίο αντίο στο σ. Χρήστο θα πούμε αύριο Πέμπτη στις 11:00 το πρωί, στο «νέο κοιμητήριο» στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο Ηράκλειο που αγάπησε και ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με τη σύζυγό του Ελένη Διαλιάτση και την κόρη τους Κορίνα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και τη συμπαράσταση μας στις αγαπημένες του σύζυγο και κόρη, στους γονείς, στον αδερφό του και σε όλους τους οικείους του.

Ο Χρήστος, ο σύντροφός μας, θα ζει στους αγώνες μας για ένα καλύτερο και δίκαιο κόσμο.

Οι σύντροφοι από το Αριστερό Ρεύμα στο Ηράκλειο

24.08.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου