ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Παρέμβαση Της Λιάνας Κανέλλη Στον «ΣΚΑΪ» (Video)

«Η κατάσταση στην υγεία είναι η δραματικότερη που έχει ζήσει άνθρωπος σε αυτόν εδώ τον τόπο» σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ σε παρέμβασή της σε εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ» το πρωί του Σαββάτο, 13 Αυγούστου 2016. «Παίζεται η επιβίωση με όρους σφαγής» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Με αφορμή ρεπορτάζ του καναλιού για 83χρονη γυναίκα που δουλεύει στα καΐκια για να μπορέσει να επιβιώσει, η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι αλιείς στη χώρα μας.

 Παράλληλα στηλίτευσε το γεγονός ότι οι συντάξεις δεν φτάνουν για να ζήσει ένας άνθρωπος. Η Λ. Κανέλλη, με αφορμή και το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αναφέρθηκε στην εμπορευματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στην κατάσταση του αθλητισμού στη χώρα μας.

 Όσον αφορά το προσφυγικό, τόνισε ότι είναι τεράστιο ζήτημα το οποίο οξύνεται και θα οξυνθεί, επισημαίνοντας ότι είναι «γέννημα» του ιμπεριαλισμού και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Πηγή : 902  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου