ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ : ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ!

Κάλεσμα της Κομμουνιστικής Τάσης για μαζική συμμετοχή στα σημερινά συλλαλητήρια που διοργανώνουν δεκάδες σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα.

Η πολιτική οργάνωση Κομμουνιστική Τάση στηρίζει την πρωτοβουλία δεκάδων σωματείων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων που καλούν σε μαζικά συλλαλητήρια σε 25 πόλεις της Ελλάδας, σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου (το κάλεσμα για την Αθήνα είναι στις 18.30 στο Σύνταγμα). Καλεί κάθε φίλο και υποστηρικτή της, αλλά και γενικότερα κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο και συνταξιούχο, να συμμετάσχει μαζικά σε αυτά τα συλλαλητήρια και να παλέψει για τις επιβεβλημένες και ζωτικές διεκδικήσεις που συνοδεύουν το κάλεσμα για τη διοργάνωσή τους. Τα σημερινά συλλαλητήρια πρέπει να γίνουν το πρώτο βήμα για τη μαζική αγωνιστική αντεπίθεση του εργατικού κινήματος, στη βάση όμως, ενός συγκεκριμένου σχεδίου αγωνιστικής κλιμάκωσης, που θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί από συνελεύσεις σε κάθε εργατικό χώρο και σε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου