ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΛΑ.Ε. : Η Αντιενωτική Πολιτική Του ΚΚΕ Απέναντι Στην Αριστερά Το Καλύτερο Δώρο Στον Τσίπρα Και Στο Μνημονιακό Σύστημα

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε, αναφερόμενο στις αυταπάτες και άλλα τινά που εκστόμισε ο Δημ. Κουτσούμπας σε βάρος της ΛΑ.Ε και του Παναγ. Λαφαζάνη, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
»Κάποτε πρέπει η ηγεσία του ΚΚΕ να αντιληφθεί ότι στο ‘‘σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε γα σκοινί’‘.

Η διχαστική τακτική του ΚΚΕ που αποκλείει την ενωτική συμπαράταξη και επιλέγει τον τυφλό πόλεμο με όλες τις άλλες συλλήβδην τις αριστερές, ριζοσπαστικές, πατριωτικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις, αποτελεί το καλύτερο δώρο στον Αλ. Τσίπρα και το μνημονιακό σύστημα.

Η τελευταία που θα μπορούσε να μιλάει για αυταπάτες είναι η ηγεσία του ΚΚΕ, που αφήνει τις πολιτικές ευκαιρίες της αντιμνημονιακής ανατροπής να φεύγουν η μία μετά την άλλη, όπως ο άνθρωπος, στη γνωστή ταινία, που έβλεπε τα τραίνα να περνούν.


Δεν υπάρχει χειρότερη αυταπάτη από τη στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, το οποίο καλύπτεται πίσω από τον στόχο της αναβίωσης του »υπαρκτού σοσιαλισμού» »εδώ και τώρα», για να υπονομεύσει εκείνο που είναι άκρως επίκαιρο και απόλυτα αναγκαίο: το πολιτικό ενωτικό μέτωπο που θα ανατρέψει τα μνημόνια και θα υπερασπίσει αποτελεσματικά σήμερα, και όχι στις ελληνικές καλένδες, τις κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις.

Η ΛΑ.Ε ορθώνει ψηλά τη σημαία της συνεργασίας και του κοινού πολιτικού, κινηματικού και εκλογικού μετώπου όλων, πέρα από διαφορές, των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων ως της καλύτερης δυνατής επιλογής για μια δημοκρατική ανατροπή τώρα και όχι στη »δευτέρα παρουσία

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

9/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου