ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : Ave Ομπάμα! «Κατεχόμενη» Πόλη Η Αθήνα

AVE ΟΜΠΑΜΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ «ΑΠΟΙΚΙΑΣ» ΣΟΥ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Με αποφάσεις αντιδημοκρατικές και αυταρχικές, ανάλογες και ακόμη χειρότερες πολιτικά των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει και η μεταλλαγμένη, νεομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απαγορεύοντας κάθε διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει απεμπολήσει οποιαδήποτε σχέση με τα δημοκρατικά δικαιώματα και την πλειονότητα του ελληνικού λαού από την ιστορική «κωλοτούμπα», το καλοκαίρι του 2015, και την προδοτική αντιμετώπιση του ιστορικού «ΟΧΙ» της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της χώρας.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με το σύνολο των παλαιομνημονιακών πολιτικών δυνάμεων αποτελούν –και με τη «βούλα»- φερέφωνα και εξαπτέρυγα του πιο ακραίου νεοφιλελεύθερου λόμπι. Ως «πειθήνια όργανα» των εταίρων – δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», αυτή τη φορά απαγορεύουν δημοκρατικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές πολιτικές των ΗΠΑ και του ιερατείου της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης, ακολουθώντας την τακτική «κάν’ το όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος».


Παρά την αντιδημοκρατική απόφαση για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, η Λαϊκή Ενότητα, φορείς της Αριστεράς, Κινήματα, αλληλέγγυοι και πολίτες οι οποίοι, αυθόρμητα, θέλουν να αντιδράσουν απέναντι στον πόλεμο και τη φτώχεια, που επιβάλλουν ΗΠΑ και Ευρώπη, θα είναι παρόντες στους δρόμους της Αθήνας.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. (ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ) ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στη μεγάλη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 5 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2016. Η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην Ελλάδα (15 και 16 Νοέμβρη) είναι μια πρόκληση για τον λαό μας, πολύ περισσότερο όταν η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται τις ημέρες τιμής και μνήμης της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπου η αμερικανοκίνητη χούντα έπνιξε στη βία των τανκς και στο αίμα τους εξεγερμένους.

Οι ΗΠΑ δεν είναι ούτε φιλική, ούτε συμμαχική δύναμη, όπως θέλει να μας πείσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι η ηγετική ιμπεριαλιστική δύναμη, που σήμερα είναι υπεύθυνη για την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων και το αιματοκύλισμα των λαών σε περιοχές όπως η Συρία.

Η Λαϊκή Ενότητα θα εκφράσει την αποφασιστικότητα της και θα αντιδράσει αγωνιστικά στην επίσκεψη Ομπάμα και στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, για τη χώρα μας και τη γύρω περιοχή.

Για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να ακουστεί παντού η απαίτηση του λαού μας να βροντοφωνάξει: «Όχι στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό» και «Έξω οι ΗΠΑ».

Για να απαιτήσουμε την έξοδο από το ΝΑΤΟ και το κλείσιμο όλων των νατοϊκών βάσεων.

Για να υπερασπιστούμε την ειρήνη και μια αντιμνημονιακή αντιιμπεριαλιστική πορεία της χώρας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. (ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ) ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
14/11/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου