ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων : Συλλυπητήρια Για Τον Άδικο Θάνατο Του Σωτήρη Μανούση

Με τον συναγωνιστή Σωτήρη Μανούση, πρόεδρο του σωματείου Οικοδόμων, αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ζίτσας, πρόεδρο της ερασιτεχνικής ομάδας «Μαχητής» και στέλεχος του ΚΚΕ, μας ένωναν και μας χώριζαν πολλά πράγματα μαζί, αντιθετικά και διαλεκτικά ενωμένα.

Μας χώριζαν πολιτικές και ιδεολογικές διάφορες για το πως μπορούμε να πολεμήσουμε και να υπερβούμε τον καπιταλισμό, ανοίγοντας τον δρόμο για μια παγκόσμια κομμουνιστική κοινωνία.


Μας ένωνε το πάθος και ο αγώνας για να σταματήσουμε την καπιταλιστική παρακμή, για να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους οι λαοί και οι εργαζόμενοι.

Μας ένωνε το πάθος και ο αγώνας για το πώς μπορούμε να νικήσουμε, μας ένωνε η πίστη πως θα νικήσουμε την καπιταλιστική/ ιμπεριαλιστική παρακμή και κατρακύλα.

Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συντρόφους του

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου