ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

«Ρωσική Επανάσταση 1917 : Γεγονότα Και Διδάγματα» – Εκδήλωση Στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Καμπάνια «100 χρόνια από τη Ρωσική Επανάσταση», που διεξάγεται με πρωτοβουλία της Κομμουνιστικής Τάσης, της Νεολαίας Ενάντια στον Καπιταλισμό και των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή», διεξάγει αύριο την πρώτη της ανοικτή συζήτηση, με θέμα «Ρωσική επανάσταση 1917: γεγονότα και διδάγματα. Η αρχή, καθόλου τυχαία, γίνεται από τη γνωστή για τις κομμουνιστικές και ριζοσπαστικές παραδόσεις της, περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο πάντα φιλόξενο «Ernesto Art Café» που βρίσκεται στην οδό Προύσης αρ. 9, η οποία είναι κάθετη στην κεντρική Πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου ή «Πατριάρχου»).

Ο χώρος της εκδήλωσης βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» (εκεί επίσης κάνει στάση και το λεωφορείο Α8, «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – Ν. ΙΩΝΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ») και μόλις ένα λεπτό από τη στάση «Πλατεία Πατριάρχου» των τρόλεϊ με αριθμό 3 («Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ») και 6 («ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ -ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ- Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ») και των λεωφορείων με αριθμό 421( ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), 619 (ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΣΤ.ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ(ΚΥΚΛΙΚ), Β9 (ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ) και Γ9 (ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ – Κ. ΜΥΛΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΙ).


Δηλώστε συμμετοχή στο event στο facebook!

Η εκδήλωση αυτή θα είναι η πρώτη σε μια σειρά ανοικτών συζητήσεων που θα διοργανώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια η Καμπάνια, πάντα στον ίδιο χώρο. Το πλήρες πρόγραμμα των ανοικτών συζητήσεων μέχρι το καλοκαίρι, έχει ως εξής:
  • Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, 18.30: «Ρωσική επανάσταση 1917: γεγονότα και διδάγματα»
  • Παρασκευή 10 Μαρτίου, 18.30: «Φεβρουαριανή επανάσταση: πώς οι εργάτες ανέτρεψαν μια δυναστεία 300 χρόνων»
  • Παρασκευή 31 Μαρτίου, 18.30: «Η ιστορία και ο ρόλος του Μπολσεβίκικου Κόμματος»
  • Παρασκευή 28 Απριλίου, 18.30: «Ο ρόλος του Λένιν και οι Θέσεις του Απρίλη»
  • Παρασκευή 19 Μαΐου, 18.30: «Ο ρόλος του Τρότσκι και η Θεωρία της Διαρκούς Επανάστασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου