ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χρυσή Αυγή Και Αστυνομία Σε Πλήρη Συνεργασία!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καθώς συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ στο Εφετείο για την επίθεση στο στέκι "Αντίπνοια" η αστυνομία και τα ΥΜΕΤ μπούκαραν μέσα στην αίθουσα, όπου διεξάγεται η δίκη των αγαπημένων τους νεοναζί, και χτύπησαν απροκάλυπτα αντιφασίστες αφού προηγουμένως τους είχε απαγορέψει την ομαδική είσοδο στην αίθουσα της δίκης, ενώ αντίθετα φρόντισε να εξασφαλίσει την ομαδική είσοδο των νεοναζί.

Η επίθεση της αστυνομίας ξεκίνησε όταν κλήθηκε ο πρώτος μάρτυρας της επίθεσης τάγματος εφόδου στο Στέκι Αντίπνοια των Πετραλώνων τον Ιούνιο του 2008. Ο μάρτυρας της επίθεσης ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος όλων των αντιφασιστών ώστε να είναι παρόντες στο ακροατήριο την ώρα της κατάθεσης του ενώπιον της έδρας.

Το πρόσφατο βίντεο με τους υπόδικους της Χρυσής Αυγής να σηκώνουν την σημαία της Βέρμαχτ, να τραγουδούν ναζιστικούς ύμνους και να απευθύνουν ναζιστικούς χαιρετισμούς επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, το πόσο δίκιο έχει το αντιφασιστικό κίνημα και το πόσο εγκληματικές είναι οι ευθύνες της κυβένησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που ανέχεται και ξεπλένει τους νεοναζί.


Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο αγώνας για την απομόνωση και το τσάκισμα των νεοναζί είναι προτεραιότητα. Και στη δίκη με την παρουσία μας μέσα και έξω από τη δίκη αλλά και στους δρόμους με το μεγάλο ραντεβού του αντιφασιστικού κινήματος στις 18 Μάρτη στην Ομόνοια και στις άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου