ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Να Αθωωθεί Ο Γ.Κυριακάκης!

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη, τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη, του εκπαιδευτικού, στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιάννη Κυριακάκη με την κατηγορία «της διατάραξης της κοινής ησυχίας» σαν έναν απ’ τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Αναιρέσεις που έγινε πριν μερικούς μήνες.

Η δίκη αυτή είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των διώξεων αγωνιστών που έχουν εξαπολυθεί και στην πόλη μας τα τελευταίε χρόνια, είτε άμεσα από τις δυνάμεις καταστολής είτε μετά από μηνύσεις. Ανοίγει νέα δεδομένα, γιατί η «καταγγελία από ιδιώτη» γίνεται αυταπάγγελτη μήνυση από το αστυνομικό τμήμα και έτσι αποδεικνύεται χρήσιμο εργαλείο για το σύστημα για την ποινικοποίηση πολιτικών δραστηριοτήτων αριστερών οργανώσεων. Σ΄ αυτόν τον τόπο που έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι στις προκλητικές συμπεριφορές των ράμπο, τους εκκωφαντικούς θορύβους απ’ τις πτήσεις των υπερηχητικών αεροπλάνων και τις βολές Πάτριοτ και άλλων πυραύλων, τα αυτιά των οι κυβερνώντων και των μηχανισμών τους ενοχλούνται μόνο απ’ τη μουσική των φεστιβάλ των νεολαιών και τα συνθήματα των διαδηλώσεων.

Και αυτή η δίκη είναι ενταγμένη στα συνολικότερα μέτρα επιβολής κλίματος φασιστικοποίησης της πολιτικής ζωής και στις προσπάθειες τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας απ’ τη μεριά της κυβέρνησης στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.
Συμπαραστεκόμαστε στον Γιάννη Κυριακάκη και απαιτούμε την αθώωση του. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ καλεί στη συγκέντρωση τη Δευτέρα 20-02-2017 στις 9π.μ έξω απ’ τα δικαστήρια.

Χανιά, 19-02-2017
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου