ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013



Δελτίο Τύπου του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο συνάδελφο εκπαιδευτικό Γκουλιώνη Στέφανο, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στις 9:30πμ, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στην οδό Μανδηλαρά, στη Λάρισα.
Ο συνάδελφος παραπέμπεται, την ημέρα αυτή, σε πειθαρχικό με την κατηγορία «της ανάρμοστης για δημόσιο υπάλληλο συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας» και με βάση το άρθρο 107 παρ. ε του ν. 4057/2012 απειλείται ακόμη και με τις ποινές της προσωρινής ή οριστικής παύσης. Πρόφαση για την παραπομπή του συναδέλφου ήταν η πρωτόδικη καταδίκη του με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας με την ψεύτικη κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής μετά την παντελώς άδικη και αναίτια σύλληψη του κατά την παρέλαση την 25η Μαρτίου του 2012 στην Λάρισα.
Η ουσία είναι το ότι ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας επιδιώκει την επιβολή κλίματος πειθάρχησης και φόβου προκειμένου να περάσουν οι απολύσεις στο δημόσιο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Τρόικας.
Ως Σωματείο συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο και ζητάμε την πλήρη αθώωσή του, την απαλλαγή του από κάθε πειθαρχική δίωξη και την άμεση επιστροφή στην εργασία του, γιατί το δικαίωμα της διεκδίκησης, της διαμαρτυρίας και της διαδήλωσης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου