ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

εκδήλωση Ν.Α.Ρ.

Η πρώτη κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των προσυνεδριακών κειμένων και των στόχων του 3ου Συνεδρίου του ΝΑΡ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στον αίθριο χώρο της Γεωπονικής σχολής, στην Ιερά Οδό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα βασικά ερωτήματα και οι κατευθύνσεις των κειμένων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Πολιτική Επιτροπή του ΝΑΡ, δηλαδή της πρότασης Προγραμματικής Διακήρυξης και των Θέσεων της Π.Ε. για το 3ο Συνέδριο. Αλλά και να παρουσιαστούν οι στόχοι του συνεδρίου, μιας κορυφαίας διαδικασίας για την οργάνωση, αλλά και την αντικαπιταλιστική αριστερά.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εισηγητικά οι Θάνος Ανδρίτσος, μέλος του Κ.Σ. της νεολαίας Κομμουνιστικής Απελευθέρωση και Γιάννης Ελαφρός και Άγγελος Χάγιος, μέλη της Π.Ε. του ΝΑΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου