ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μαζική Η Συμμετοχή Στην Απεργιακή Διαδήλωση Παρά Την "Τουφεκιά Στον Αέρα"

της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα ήταν μαζικότατη, παρά το ότι οι 24ωρες απεργίες δεν ενθουσιάζουν κανέναν εργαζόμενο. Οι αριστερές πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες πρέπει να πάψουν να στηρίζουν την αδιέξοδη τακτική των συμβολικών, αναιμικών απεργιών και να προτείνουν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Η μαζική συμμετοχή στη σημερινή διαδήλωση αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι θέλουν να αγωνιστούν. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να "επενδύσει" πολιτικά σε αυτή τη διάθεση, για να γίνει πραγματικότητα ο στόχος της ανατροπής της κυβέρνησης και όχι να τρέφει προσδοκίες για τις δήθεν, ανατρεπτικές διαθέσεις πρώην Μνημονιακών καριεριστών βουλευτών. Θα πρέπει να επικεντρώσει τη δράση της στην προσπάθεια αναζωογόνησης και αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Έχοντας αυτό σαν βασικό μέλημα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικάτα πρέπει να προωθήσουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο κλιμακούμενων κινητοποιήσεων, οργανωμένων από επιτροπές αγώνα σε κάθε εργατικό χώρο και κάθε γειτονιά, που θα κορυφώνονται σε μια γενική απεργία διαρκείας με μοναδικό αίτημα να φύγει η κυβέρνηση και να προκηρυχτούν εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου