ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Α. Νταβανέλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Θα Μπορούσε Να Προτείνει Για ΠτΔ Έναν Άνθρωπο Που Δεν Θα Αποτελέσει Πόλο Ενάντια Στη Κυβέρνηση Στο Μέλλον»

 Αντώνης Νταβανέλος
Συνεντεύξεις Ο Αντώνης Νταβανέλος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά στο Κόκκινο για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και την υποψηφιότητα Παυλόπουλου «Υπάρχει ένα ζήτημα για τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η απόφαση για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του ΠτΔ» δήλωσε στο Κόκκινο ο Αντώνης Νταβανέλος απο τη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να καθορίσει για τη θέση του προέδρου έναν άνθρωπο για τον οποίο θα ήταν σίγουρος πως στις μεγάλες πολιτικές συγκρούσεις και πιθανές κρίσεις που έρχονται, δεν θα αποτελέσει πόλο πρωτοβουλίας ενάντια στη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ». «Οι συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινωνικές και απο τα κάτω» δήλωσε ο Α. Νταβανέλος τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι κινητοποιήσεις στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου