ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Ηγεσία Να Ανταποκριθεί Στην Έκκληση Του Μανώλη Γλέζου : Να Τελειώνει Ο «Διάλογος» Με Τους Εκβιαστές!

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζοντας την αναγκαία ρήξη με τους εκβιαστές – δανειστές αλλά και τους καπιταλιστές φίλους τους στη χώρα, με μέσο την εφαρμογή ενός αντικαπιταλιστικού – σοσιαλιστικού προγράμματος και με εγγύηση τη μαζική κινητοποίηση της εργατικής τάξης, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, δηλώνει ότι υποστηρίζει τη σημερινή έκκληση του σ. Μανώλη Γλέζου προς τον πρωθυπουργό. Επιτέλους ο "διάλογος" με τους εκβιαστές πρέπει να τελειώσει!

Ακολουθεί το σύντομο κείμενο του Μανώλη Γλέζου.


«Από του Μαξίμου στις Πλατείες


Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.


Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.


Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.


Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο"¨με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.


Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.


Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.


Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».

Πηγή : marxismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου