ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πορεία της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. στην Ελευσίνα (Video)

Με συγκέντρωση στη πλατεία Ηρώων και πορεία στους δρόμους της Ελευσίνας κατήγγειλε η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. τα δύο εργοδοτικά εγκλήματα που συντελέστηκαν το τελευταίο διάστημα στη περιοχή του Θριάσιου σε βάρος των εργαζόμενων και των κατοίκων της περιοχής. 

Αυτό των ΕΛΠΕ που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις εργαζόμενους αλλά και αυτό με τη φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη περιοχή αλλά και σε όλη την Αττική.

Η πορεία ξεκίνησε από τη πλατεία Ηρώων και αφού έκανε ένα κύκλο μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου, της Πλάτωνος και της Εθνικής Αντίστασης γύρισε στη πλατεία και από εκεί κατευθύνθηκε προς τη παραλία της πόλης όπου και έληξε.

Ο κόσμος που κυκλοφορούσε εκείνες τις ώρες στο κέντρο της πόλης μάλλον ξαφνιάστηκε αλλά δεν έλειψαν και οι εκφράσεις επιδοκιμασίας προς την πορεία.



Πηγή : antigeitonies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου